Met ingang van dinsdag 20 september 2016 komt het wekelijkse spreekuur van de wijkagent in het sociaal pension in Transvaal te vervallen. In plaats hiervan zullen er regelmatig zogeheten ‘pop-up’ momenten komen. Uw wijkagent zal op wisselende dagen en tijdstippen ergens in de wijk opduiken. Dit kan echt overal zijn. Bijvoorbeeld in de nabijheid van een bepaald kruispunt, een doorgaande weg of winkelcentrum etc.
Via onderstaande social-media van de politie zullen de data en tijdstippen steeds bekend gemaakt gaan worden.
Het vervallen van het spreekuur betekent niet dat de wijkagent slechter bereikbaar is. In de praktijk zal ik vaker in de wijk aanwezig zijn voor uw vragen of gewoon voor een praatje.
Indien u een vraag/verzoek heeft voor de wijkagent maar u bent niet in de gelegenheid om hem op te zoeken in de wijk, dan kunt u altijd via telefoonnummer: 0900-8844 een zogeheten terugbelverzoek laten doen. Er zal dan een bericht geplaats worden in de e-mail inbox van de wijkagent en zodra de wijkagent in de gelegenheid is zal u zo spoedig mogelijk terug gebeld worden door hem of een van zijn directe collega’s. Dit kan soms een paar dagen duren in verband met vrije dagen en prioritering.

Heeft u meteen politie nodig? Of ziet u een verdachte situatie of een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112!

facebook.com/politieleiden
twitter.com/polleiden
instagram.com/politieleiden/

Met vriendelijke groet,

Dennis Perdok
Wijkagent Morskwartier, Transvaalbuurt en Bio Science Park
Politie | Den Haag | Leiden-Midden

Door Bestuur WTL

Bestuur van de wijkvereniging Transvaal Leiden.