Dennis PerdokMijn naam is Dennis Perdok en voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben sinds augustus 2012 samen met mijn collega Arthur van der Linden, een van de twee wijkagenten in uw wijk.

Mijn werkzaamheden voer ik normaal gesproken uit vanaf het bureau aan de Langegracht 11 te Leiden.

Met de komst van het Sociaal Pension naar uw wijk, heb ik deze gelegenheid direct aangegrepen om makkelijker en directer met u als bewoner in contact te treden.

Daarom houd ik elke week op de dinsdag van 14:30-15:30u spreekuur in het nieuwe Sociaal Pension aan het Morspad 2 te Leiden. (voormalig KMAR gebouw)

Dit spreekuur is bedoeld om u als wijkbewoner in de gelegenheid te stellen om uw vragen/problemen m.b.t. de wijk met mij te bespreken en daar waar mogelijk zal ik u van advies voorzien of doorverwijzen naar de juiste instantie.
Ik heb op deze locatie niet de beschikking over een computer die gekoppeld is aan het politie netwerk. Daarom is het niet mogelijk om tijdens dit spreekuur aangifte te doen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op het bureau aan de Langegracht 11 of via 0900-8844.

Hoewel iedereen tijdens dit spreekuur welkom is en gewoon binnen kan lopen is het primair bedoeld voor de bewoners van Transvaal en De Oude Morsch.

De Oude Morsch valt officieel onder de wijk van onze collega Willem van Egmond, echter gezien de geografische ligging van de wijk t.o.v. het Sociaal Pension is dit spreekuur ook voor u. Het kan wel zijn dat ik u na een gesprek in contact breng met Willem om een zaak door hem verder op te laten pakken.

Een afspraak maken voor het spreekuur is niet nodig. Indien het druk is, kan het echter wel voorkomen dat u even moet wachten tot u aan de beurt bent.

Voor de bewoners van de Lage- en Hoge Mors verzorgt Arthur elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur spreekuur in het pand van Libertas aan de Lage Morsweg 18 te Leiden.

Dus wilt u een gesprek met uw wijkagent(en) of wilt u gewoon eens kennismaken, dan nodig ik u bij deze van harte uit om een keer langs te komen tijdens ons spreekuur.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Perdok

Wijkagent
Politie

Volg mij op Twitter: www.twitter.com/WijkagentMors

Door Bestuur WTL

Bestuur van de wijkvereniging Transvaal Leiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.