Er is voor deze vergadering een geschikte (corona-proof) locatie gevonden waar 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Onderaan dit bericht meer over de locatie, tijd en manier van aanmelden.

Het huidige bestuur heeft veel informatie te brengen over de voortgang van de strategie van de wijk! Wij staan op het punt om u concrete plannen te presenteren. Daarnaast heeft u nog de goedgekeurde jaarrekening tegoed. Én kan er gestemd worden op een nieuw bestuurslid!

Wilt u meewerken om van Transvaal de mooiste wijk van Leiden te maken?
Dan kunt u zich aanmelden als lid van het bestuur, er is nog plek voor 1 nieuw bestuurslid.

Uw aanmelding met introductie via bestuur@transvaalleiden.nl, en het liefst voor 13 september. Dan zorgen wij dat alle kandidaten, die zich aanmelden, voorgesteld worden aan de wijk via transvaalleiden.nl en de flyers in de brievenbus in de week voor de vergadering.

Natuurlijk is iedereen welkom in ons bestuur. Maar gezien de huidige samenstelling gaat de voorkeur uit naar iemand uit Transvaal 1 of 3.
Om gegarandeerd te zijn van een stoel, vragen wij u om een aanmelding alvast via de mail te doen. Doe dit z.s.m. onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

De vergadering wordt gehouden bij Ins Blau te Haagweg 6 en biedt ruimte aan 40 personen. U bent vanaf 19.45 welkom op de locatie.

Zolang er nog stoelen vrij zijn, kunt u ook zonder reservering naar binnen, maar houdt u er rekening mee dat de locatie sluit bij de aanwezigheid van 40 personen.

Groeten van het bestuur

Door Bestuur WTL

Bestuur van de wijkvereniging Transvaal Leiden.