Stan van Egmond stelt zich, als wijkagent voor de wijken Lage Mors, Transvaal en de Pesthuiswijk, voor in het Wijkmagazine Morsetekens.

Het bewuste artikel: Even voorstellen: Ik ben Stan van Egmond. Wijkagent
sinds 2008, dus al 13 jaar. Ik begon in 2001 bij de politie in Rotterdam, in een zeer risicovolle en gewelddadige wijk. Van daar uit maakte ik de overstap naar de politie in Leiden Hollands Midden, toen nog “Eenheid Den Haag” genaamd.
Na verschillende disciplines te hebben doorlopen ben ik nu jullie wijkagent, waarbij ik Angelique Link vervang in het team Leiden-Midden. Onder mijn wijk vallen de Lage Mors, Transvaalwijk en de Pesthuiswijk, waaronder het LUMC. Zo ben ik redelijk tot goed op de hoogte wat er speelt en wat
de aandachtspunten zijn in de wijk.
Ik doe mijn werk zoveel mogelijk op de fiets. Jullie zien mij tijdens mijn werk dan ook vaak op dit vervoersmiddel. Aarzel niet om mij aan te
spreken, ik ben al zeg ik het zelf, heel benaderbaar. Ik ben
ook te bereiken onder 0900-8844 en via de mail: Stan.van.Egmond@politie.nl.
Donderdag is mijn vaste vrije dag en ben ik niet te bereiken. Ook werk ik om het weekend.

Ik hoop dat ik als wijkagent mijn werk verder kan uitbreiden en dat de inwoners van de wijk mij weten te vinden. Zij zijn toch de ogen en oren van hun omgeving en ik werk daarom graag samen met hen. Dus nogmaals aarzel niet om contact met mij op te nemen. Sla mijn telefoonnummer en emailadres op in je telefoon. Ik ben er voor jullie om de wijk veilig, leefbaar en plezierig te houden. Dat kunnen we enkel samen.
Stan van Egmond

Het hele magazine inzien? klik hier voor de digitale versie

Geef een reactie