Voor iedereen die geïnteresseerd is in groen!

Er zijn een aantal manieren waarop buurttuiniers in Leiden informatie delen.

Er is een appgroep gemaakt waarin trekkers van buurt- en straatgroengroepen informatie uitwisselen, bv over fondsenwerving, plantenruil, praktische tips voor het organiseren van het buurtgroengebeuren. Wie mee wil doen, kan contact opnemen met Ant Brandenburg van Groen Dichterbij Leiden. Groendichterbij071@gmail.com of appen naar 06-2785 6603.

Er is een Facebookgroep om informatie en foto’s van geveltuinen en ander tuin- en buurtgroen uit te wisselen: https://www.facebook.com/groups/groendichterbij071. Je bent van harte welkom!

Veel Leidse buurttuinen staan op de kaart van Groen Dichterbij, kijk op: https://www.ivn.nl/GDLeiden. Daar kun je eens kijken hoe een ander het groen beheert, en inspiratie opdoen. Wil je een locatie aanvullen? Mail naar Groendichterbij071@gmail.com.

En verder sturen we soms een mail via Mailchimp. Deze mails belanden helaas regelmatig in de spam, zoals mogelijk het bericht over het digitaal adviesuurtje (hieronder). Door het mailadres aan je contacten toe te voegen krijg je ze weer in je inbox.

Geef een reactie